Myymäläpäällikön häät Verkkokauppa.comissa, kaikki asiakkaat kutsuttu

Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymäläpäällikkö Roni Öberg ja Anni Valli viettävät kesähäitä lauantaina 20.7.2013 kello 13:00 Jätkäsaaren myymälässä.

Tilaisuus tapahtuu myymälässä ja kaikki asiakkaat ovat tervetulleita juhlistamaan hääparia ja seuraamaan poikkeuksellista tapahtumaa; hääpari vihitään, hääkakku leikataan sekä häävalssi tanssitaan myymälässä. Tilaisuuden kesto on noin 45 minuuttia, jonka jälkeen hääpari lähtee juhlavieraidensa kanssa kohti omaa juhlapaikkaansa.

Myymäläpäällikkö Roni Öbergin mukaan tulevan vaimon kanssa oli asiasta hieman keskustelemista, mutta yhteinen päätös syntyi yllättävän helposti.

Verkkokauppa.com on ollut minulle hyvä työnantaja jo pitkään sekä työkaverini ovat loistavaa porukkaa. Voisi jopa sanoa, että Verkkokauppa.comin myymäläympäristö on minulle kuin toinen koti. Kun tarjoutui mahdollisuus viettää häitä Jätkäsaaren myymälässä samaan aikaan Tall Ships Races tapahtuman kanssa, ei tarvinnut miettiä kahdesti!

Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälän mukaan yritys haluaa paitsi tarjota kuluttajille edullisesti tuotteita myös olla hyvä työnantaja.

Häiden pitäminen myymälässä on mahtava ja tunteita herättävä asia, joka osoittaa kuinka hyvin henkilökunta viihtyy työssään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa