Nuori kevytmoottoripyöräilijä törmäsi laskeutumisköyteen ja kuoli

Laukaalla lauantaina kello 16.00 kevytmoottoripyörä oli tullut kevyen liikenteen väylää pitkin Vilppulantientien suunnasta kohti Kuusaan sulkua, kun se osui siltaosuudella kevyen liikenteen väylän poikki asetettuun laskeutumisköyteen.

Sillalla oli menossa köydellä laskeutuminen ja köysi oli sidottu kevyen liikenteen väylän poikki kaiteisiin kiinni. Sillan kaiteen ulkopuolella oli laskeutuja valmistautumassa suoritukseen.

Yksin liikkeellä olleen vuonna 1997 syntyneen miehen kevytmoottoripyörä osui köyteen. Nuorimies loukkaantui törmäyksessa vakavasti. Hän menehtyi tapahtumapaikalla elvytyksestä huolimatta. Laskeutuja loukkaantui lievästi tapahtumassa.

Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita seikkoja.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa