Siirry sisältöön

Nuori mies kimmastui kohteliaisuudesta

Hämeenlinnan Raatihuoneenkadulla viime yönä puolenyön aikaan kuusikymppinen mies erehtyi kysymään vastaantulijalta, että miten menee ja toivotteli hyviä illan jatkoja.

Kanta-Hämeen poliisilaitoksen mukaan vastaan tullut parikymppinen nuori mies kimpaantui tästä. Homma meni painiksi ja nuori mies oli sen verran voitolla, että ylös noustuaan potki miestä päähän.Vakavia vammoja ei onneksi tullut.

Poliisi nappasi nuoren miehen, joka oli sekoittanut järkevän ajattelun ketjuaan huumeilla. Miehen taskuista löytyi huumepussukoita, kaksi puukkoa ja kaasusumutin. Huumepussukoissa oli jäänteitä aineista.

Miehen ajattelua selvitellään poliisilaitoksella ja samalla kuulustellaan pahoinpitelyyn, huumausainerikokseen ja vahingoittamisvälineiden hallussapitoon. Samalla saataneen selvitystä miehen varustautumiselle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.