Pikkupojat kateissa Lieksassa

Lieksan Heinävaarassa Pankajärventien varressa asuvan ukkinsa luona kylässä olleet 7 ja 8-vuotiaat pojat olivat olleet kateissa noin tunnin ajan. Hätäkeskukseen ilmoitettiin asiasta 22.07.2013 puoli yhden aikaan.

Ukin asunnon pihapiirin lähellä poikien käytössä oli ollut maja, jossa he olivat olleet edellisenä iltana. Hieman ennen puoltayötä oli tarkastettu, ovatko pojat majallaan. Majalla ei ollut ketään. Omaisten suorittamassa etsinnässä heitä ei oltu löydetty.

Poliisi käynnisti ilmoituksen perusteella etsinnän ja poliisipartio tapasi hieman ennen klo kahta värikkäisiin asusteisiin pukeutuneet pojat noin 300 metrin päässä katoamispaikasta tien ojasta ”piilosta” märkinä ja väsyneinä, muutoin hyväkuntoisina. Alueella sataa tihuutti vettä.

Pojat olivat kertoneet olleensa vähän eksyksissä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa