Poliisi julkisti poikkeuksellisen kuvan

Pirkanmaan poliisi on ottanut kiinni kolme ulkomaalaista, vuonna 1973 ja 1974 syntynyttä miestä. Kolmikkoa epäillään lukuisista varkauksista.

Miehien epäillään valikoineen uhreikseen ikääntyviä ihmisiä, joiden lompakot anastetaan uhrin ympärille järjestetyn harhauttavan toiminnan yhteydessä. Joidenkin uhrien tileiltä on onnistuttu myös nostamaan varoja.

Teot ovat tapahtuneen linja-autopysäkeillä taikka niiden välittömässä läheisyydessä. Epäiltyjä tekoja on jo keväältä – huhtikuulta – ja tekotavasta voidaan päätellä toiminnan olevan ammattimaista.

On mahdollista, että varkauksia on tehty muuallakin kuin Tampereella ja siksi poliisi poikkeuksellisesti julkaisee jo kiinni saatujen epäiltyjen kuvat tekosarjan selvittämiseksi, kerrotaan poliisista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa