Teinijoukko hyökkäsi ihmisten kimppuun Suomenlinnassa

Helsingin Suomenlinnasta tuli lauantaina klo 23 aikoihin ilmoitus hätäkeskukseen tappelusta. Ennen poliisin paikalle ehtimistä asiasta saatiin useampia soittoja.

Poliisin saapuessa paikalle kävi ilmi, että useista nuoren miehen porukka oli hyökännyt toisten nuorten kimppuun ja siinä yhteydessä oli anastettu omaisuutta.

Kun ensimmäinen tappelu oli päättynyt, jonkun ajan kuluttua sama porukka oli hyökännyt toisen seurueen kimppuun, jossa yhteydessä oli myös pahoinpidelty sekä nuoria miehiä että naisia ja anastettu heiltä omaisuutta, Helsingin poliisi tiedottaa.

Poliisi otti Suomenlinnasta kiinni useita vuosina 1994 – 1997 syntyneitä poikia epäiltynä osallisuudesta kuvattuihin tappeluihin. Pahoinpitelyihin käytettiin erilaisia astaloita, mutta uhrien fyysiset vammat jäivät kuitenkin melkoisen vähäisiksi.

Poliisi ei voi vielä kertoa julkisuuteen tarkkoja yksityiskohtia osallisten lukumäärästä tai uhrien saamista vammoista, koska tapahtumien kulun ja osallisten selvittäminen on vasta alkuvaiheessaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa