Työmies nousi tiekaivosta suoraan pakettiauton eteen

Porvoon Runeberginkatua 26.7.2013 klo 8.35 pakettiautolla ajanut kuljettaja oli kääntynyt hitaalla vauhdilla vasemmalle Lundinkadulle. Yhtäkkiä edestä tiellä olevasta kaivosta nousi mies ylös. Kuljettaja ei ehtinyt tehdä mitään, ja törmäsi mieheen.

Loukkaantunut mies oli onnettomuuspaikalla tajuissaan. Pakettiauton etupuskuri oli osunut miehen päähän. Kuljettaja kertoi, että ei havainnut tiekaivon olevan auki.

Kaivossa ollut mies oli muiden työntekijöiden kanssa asentamassa kuitukaapelia. Muut yrityksen työntekijät eivät nähneet tapahtunutta, koska olivat muissa läheisissä kaivoissa. Paikalla ei ollut myöskään muita henkilöitä jotka olisivat nähneet tapahtumaa.

Paikalla ei ollut puomeja tai muuta mikä ilmaisisi että paikalla oli työmiehiä töissä. Kaikilla työmiehillä oli keltaiset huomiovaatteet päällä.

Tapahtumapaikalle tuli myös FinnHEMS-helikopteri. Loukkaantunut mies vietiin ambulanssilla Töölön sairaalaan. Ensihoitohenkilöstön mukaan miehellä oli useita vammoja päässä ja ylävartalossa.

Poliisi tutkii onnettomuutta tällä hetkellä työtapaturmana.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa