Uhkasi tyttöystävää aseella, ampui itseään käteen

Lahden Metsäpellon kaupunginosasta tuli poliisille tieto perjantaina noin kello 18.40 aikaan, että siellä on menossa jonkinlainen aseellauhkaamistilanne. Paikalle meni useita Päijät-Hämeen poliisin partioita.

Poliisipartiot eivät tavanneet kohdehenkilöä paikalta. Etelä-Suomen Sanomien mukaan noin 20-vuotiaalla miehelle ja hänen tyttöystävälleen oli tullit riitaa, jonka seurauksena mies uhkasi naista aseella yksityisasunnossa. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Poliisi otti myöhemmin miehen kiinni Etelä-Lahdesta. Kiinniotto sujui rauhallisesti. Poliisi tutkii alkuillan tapahtumia laittomana uhkauksena ja ampuma-aserikoksena.

Miestä ei ole vielä pystynyt kuulustelemaan, koska hänet vietiin illalla sairaalaan. Mies oli ampunut itseään vahingossa käteen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa