Vanhus kateissa Savonlinnassa

Savonlinnassa Kangasvuokontie 15 osoitteessa asuva Alzheimerin tautia sairastava 83-vuotias nainen on kadonnut eilen klo 16.00 aikaan kotipihastaan. Etelä-Savon poliisilaitoksen mukaan hän liikkuu rollaattorilla.

Kadonneen vanhuksen tuntomerkit ovat seuraavat: pituus 170 cm, ruumiin rakenne tanakka, yllään hänellä on vaaleanharmaat verkkahousut ja oranssi pusakka.

Poliisi pyytää soittamaan havaintoja vanhuksesta puhelinnumeroon 0718755200 tai vihjepuhelimeen 0718755450. Verkossa asiasta voi ilmoittaa ositteeseen, vihjeet.etela-savo@poliisi.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa