Cheekin Timantit on ikuisia -single ilmestyi

Koko kansan Cheekin uusi Kuka muu muka -niminen albumi julkaistaan syyskuun 20. päivä. Nyt albumilta on julkaistu uusi single, joka kantaa nimeä Timantit on ikuisia.

En ole koskaan jännittänyt niin paljon uuden biisin julkaisua kuin nyt. Tässä biisissä on aivan uusi lataus. Sitä on tehty niin pitkään ja olen yrittänyt tehdä siitä niin hyvän kuin vain mahdollista, Cheek kertoi The Voicelle.

 
Roomassa kuvatun musiikkivideon on ohjannut Jere Hietala. Videolla nähdään myös yllättävän rohkea eroottinen kohtaus.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa