Etsintäkuulutettu mies samaan parturiin poliisin kanssa, käry kävi

Lahden keskustassa perjantai-iltapäivällä noin 30-vuotias pitkään vankilaa vältellyt mies oli mennyt parturiin tukkaa siistimään. Miehen epäonneksi samaan parturiin tuli myös vapaa-ajalla ollut poliisimies, joka tunnisti miehen.

Paikalle hälyytettiin työssä oleva poliisipartio, jolle mies kertoi olevansa eri henkilö, jota poliisi etsi. Lopulta mies myönsi olevansa poliisin kaipaama henkilö. Parturin annettiin rauhassa leikata miehen hiukset, jonka jälkeen poliispartio lähti kuljettamaan miestä poliisiautolle.

Yllättäen mies lähti juoksemaan karkuun, jolloin parempikuntoinen konstaapeli lähti perään. Huomatessaan, ettei juoksukunto riitä karkuri yritti hypätä vastaantulleen pensaikon yli, mutta hyppy jäi lyhyeksi miehen kaatuessa pensaaseen, jossa poliisimies otti miehen kiinni.

Karkuri toimitettiin Lahden pääpoliisiasemalle, jossa todettiin miehellä olevan 6 voimassaolevaa etsintäkuulutusta. Mm. kolme valmista passitusta vankilaan. Tällä kertaa miestä epäillään vangin karkaamisesta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa