Kännisen nuoren raju ulosajo, matkustaja lensi ulos takaikkunasta

Kiteen Kantatiellä perjantaina noin klo 17.25 joensuulainen 21-vuotias mies kuljetti henkilöautoa kohti Villalaa kyydissään kolme henkilöä, kun auto lähti heittelehtimään.

Auto suistui ojaan kulkusuunnassaan oikealle ja törmäsi kiveen, josta auto oli lähtenyt lentoon ja päätynyt maahan vasemmalle kyljelleen. Ilmalennon aikana 19-vuotias nainen oli lentänyt ulos takaikkunasta. Hän ja nuoret miehet vietiin ambulanssilla keskussairaalaan.

Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,98 o/oo, lisäksi hän kertoi käyttäneensä huumausainetta, hänen ajo-oikeutensa on päättynyt aiemmin keväällä. Auton omistajaa, kyydissä ollutta parikymppistä miestä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneen kuljetettavaksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa