Katso tämä video ennen kuin tuomitset ketään

Koskettavien videoiden sarja saa nyt jatkoa. YouTubessa julkaistu Cleveland Clinic:n video ”Mitä jos näkisimme muiden ihmisten sydämiin?” herättää tunteita katsojissa.

Monesta videolla esiintyvästä ihmisestä ei näy päällepäin mitään erikoista. Sisällään he kuitenkin kantavat erittäin raskaita ja vaikeita asioita. Ei siis kannata tuomita ihmisiä varsinkaan ulkonäön tai hetkellisen käytöksen perusteella.

Hyvänä esimerkkinä voin kertoa, että olen kuullut monet (vielä) kävelevät lihassairaat saavat ikävääkin palautetta, kun oireita ei välttämättä näe helposti.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa