Kolme miestä hakkasi lapiolla, uhri konttasi kotiinsa

Loviisan keskustassa keskiviikkona 31.7.2013 eräs mies oli huomannut että hänen naapurinsa ulko-ovi oli auki ja rappusilla verta. Naapuri oli mennyt katsomaan mitä on tapahtunut ja löysi sisältä asunnosta vaikeasti pahoinpidellyn naapurin.

Mies soitti heti hätäkeskukseen. Paikalle tulleelle poliisipartiolle uhri kertoi, että oli ollut yöllä kävelemässä kotiin päin, kun Karlskronabulevardin kohdalla miesporukka oli liittynyt hänen seuraansa.

Uhri oli päässyt välillä eroon porukasta, mutta Mäkikujan kohdalla sama porukka tuli hänen kimppuunsa. Uhri oli jossakin vaiheessa menettänyt tajuntansa, mutta herättyään oli päässyt konttaamaan kotiinsa.

Uhri oli saanut monenlaisia ja osittain vakavia vammoja ja hänet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Pahoinpitelijät olivat noin 20-vuotiaita miehiä ja heitä oli ainakin kolme. Pahoinpitelyyn oli käytetty todennäköisesti ainakin lapiota.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa