Koskettava lyhytelokuva kuumaan autoon jätetystä lapsesta

Reilu kuukausi sitten julkaisin valistusvideon, jossa eläinlääkäri Ernie Ward testasi, että miltä koirista tuntuu istua parkkeeratussa autossa kuumana kesäpäivänä.Myös lapset ovat samassa vaarassa. Tämä koskettava lyhytelokuva kertoo, että vain 15 minuutissa voi saada ylikuumentuneessa autossa hengenvaarallisia aivo-, tai munuaisvammoja.

kuuma

Yhdysvalloissa vuoden 1998 jälkeen on tapahtunut 575 vastaavanlaista kuolemantapausta. Peräti 73% heistä on ollut alle 2 vuotiaita lapsia. Lämpöhalvaukseen menehtyy ajoneuvoon jätetty lapsi joka kymmenes päivä…

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

19 vastausta artikkeliin Koskettava lyhytelokuva kuumaan autoon jätetystä lapsesta

 1. Kati sanoo:

  Itse soitin poliiseille torstaina, kun Ikean parkkipaikalla suljetussa autossa 3 mukulaa jätettynä ja aurinko helotti täydeltä taivaalta, 20 minuuttia oli kulunut siitä, kun mukulat havaitsin ja poliisit tuli…. eikä yhtään aikuista ollut tänä aikana käynyt kertaakaan autolla…. kaikki mukulat oli vielä turvaistuin iässä, ja nuorin oli aivan vauva ikäinen… Mikä piru siinä on ettei ihmiset opi….

 2. Orvokki sanoo:

  Niinpä…valvotaan me viisaammat muidenkin lapsia ja eläimiä miten heitä kohdellaan! Ei saa olla niin kiire ettei välitetä toisistamme ja nimenomaan heikommassa asemassa olevista!!!

 3. tompuusa sanoo:

  Näin on surullista. Mun kaverilta kuoli kolme lasta aikoinaan kun piti äkkiä viedä tavarat isännälle laivalle. Jätti koneen käyntiin.. Aikoinaan Iltalehden lööppi. Kunnon perhe tragedia..

 4. Katja sanoo:

  Kiitos ihan älyttömästi, kun oot jakanut tän tärkeen videon! Täytyy myöntää, että vaikka en lapsia autoon oo jättänytkään niin sitä ei tajua ajatella kuinka kuuma autossa on sisällä, vaikka ulkona ei niin olisikaan. Auton ikkunat toimii kuin suurennuslasin tavoin auringossa.

 5. Helmimarja sanoo:

  vaikka olisi kuinka lyhyt matka jonnekin voi köydä niin että, vaikka itelle sattuu jotain ja ei voi hakea lasta autosta tai edes sanoa ihmisille että, lapsi on autossa siis koskaan ei koskaan saa jättää lapsia autoon yksin ei kuumalla ei kylmällä ja ei millään varjolla !!

 6. Päivitysilmoitus: Soita 112 – Poliisi varoittaa helteellä yleistyvästä rikoksesta - Pietar.in

 7. Päivitysilmoitus: Vanhempi unohti lapsen päiväksi autoon – Löytyi kuolleena - Pietar.in

Vastaa