Mustasukkainen 18-vuotias tappoi viisikymppisen miehen

Valkeakosken Kaaritiellä kerrostalohuoneistossa puolen yön aikaan 25.-26.8.2013 välisenä yönä 52-vuotias hämeenlinnalainen mies oli mennyt 23-vuotiaan naisen kanssa naisen ja 18-vuotiaan miehen yhteiseen asuntoon.

Kotiin palannut nuorempi mies oli suuttunut tästä ja pahoinpidellyt vanhemman miehen siten, että hän menehtyi saamiinsa vammoihin. Rikoksen uhri ja 23-vuotias nainen ovat entisiä seurustelukumppaneita.

Teossa ei ole käytetty lyömäaseita. Metelin takia paikalle kutsuttu poliisipartio löysi uhrin porraskäytävästä, mihin epäilty oli hänet siirtänyt.

23-vuotiasta naista ei epäillä rikoksesta ja hänet on vapautettu. Poliisi esittää epäiltyä, 18-vuotiasta miestä, vangittavaksi torstaina. Poliisi jatkaa tapaukseen liittyvien yksityiskohtien selvittämistä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa