Nämäkin mansikat vedettiin myynnistä

Marokosta tai Egyptistä peräisin olevat Rainbow Mansikat -pakastetuote vedettiin eilen markkinoilta. Nyt myös Ruokakesko Oy vetää maahantuomansa Euro Shopper marjoja pois myynnistä.

Takaisinveto koskee kaikkia myynnissä olevia Euro Shopper Strawberries, Mansikoita, Jordgubbar- ja Euro Shopper Berrymix, Marjasekoitus, Bärmix -pakastemansikkatuotteet eriä. Tuotteiden pakkauskoko on 1 kg.

Syy takaisinvedolle on, että marokkolaista tai egyptiläistä alkuperää olevien mansikoiden epäillään olevan välittäjäelintarvike laajassa pohjoismaisessa hepatiitti A -epidemiassa. Tuotteet vedetään markkinoilta varotoimenpiteenä.

Tuotteita on ollut myynnissä K-ruokakaupoissa.

Ruokakesko kehottaa palauttamaan markkinoilta vedettävät tuotteet kauppaan, josta ne on ostettu, tai ottamaan yhteyttä Ruokakeskon kuluttajapalveluun, p. 0800-0-1000 (klo 9-13).

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa