”Poliisi tiedottaa välittömästi Facebook huhujen takia”

Ylöjärven Moision koululla miesopettaja oli pahoinpidellyt 15-vuotiasta poikaa, näin ilmoitettiin Pirkanmaan poliisilaitokselle. Tapahtumat saivat alkunsa, kun oppilas oli kielloista huolimatta yrittänyt poistua oppitunnilta.

Alustavien tietojen mukaan opettaja oli yrittänyt estää poistumisen tarttumalla oppilaan käsiin kiinni. Tilanne oli jatkunut aulaan, jossa oppilas oli tarttunut naulakkoon. Opettajan irrottamisyrityksen seurauksena oppilaan olkapää oli kipeytynyt ja hänet lähetettiin Ylöjärven terveyskeskukseen.

Poliisi haluaa tiedottaa asiasta välittömästi vaikka tapahtumasta on kulunut vasta 2 tuntia . Perusteena on facebookissa nopeasti levinneet huhut joiden mukaan opettaja olisi mm.lyönyt nyrkillä oppilasta. Mitään tähän viittaavaa ei ole tullut toistaiseksi poliisin tietoon.

Tapahtumasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä  numeroon 0718748140.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa