Poliisi vahvistaa: Koirille tarkoitettuja rotanmyrkkymakkaroita löydetty

Kerroin eilen tiistaina Facebookissa leviävästä varoituksesta, jonka mukaan Tampereella oli löytynyt koirille tarkoitettuja rotanmyrkyllä täytettyjä makkaroita.

Pirkanmaan poliisi vahvistaa nyt, että Tampereella, Yli-Huikkaantien ja Ali-Huikkaantien välisellä kevyenliikenteenväylällä oli löytynyt maahan jätettyinä makkaranpaloja, joiden sisässä on ollut ilmoituksen mukaan sinisiä rakeita.

Koiranulkoiluttajan koira oli saanut tällaisen makkaranpalan suuhunsa. Koira oli jouduttu käyttämään eläinlääkärissä oksennutuksessa ja saamassa epäillyn rotanmyrkyn vasta-ainetta. Poliisille tästä ilmoitettiin aamupäivällä 5.8.2013.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja ja vihjeitä mahdollisesta tekijästä ja kehottaa koiranulkoiluttajia valppauteen lemmikkejään ulkoiluttaessaan. Havainnot ja vihjeet voi soittaa Pirkanmaan poliisille numeroon 07187 45800. Vihjeet voi toimittaa poliisille myös sähköpostitse osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Pietari

Vastaa