Poliisi varoittaa epäilyttävistä pillerikirjeistä

Varsinais-Suomen poliisin tietoon on tullut useita tapauksia, joissa Mottimarket Oy -nimiseltä yritykseltä on tullut kansalaiselle kirje sisältäen minigrip-pussissa multivitamiineiksi väitettyjä pillereitä. Kirjeiden mukana oli 39 euron suuruinen lasku.

Kyseiset kirjeet ja laskut on lähetetty, vaikkei niitä ole kukaan tilannut. Lisäksi kun kansalainen on soittanut laskussa olleeseen puhelinnumeroon, ilmoittaa nauhoite puhelun maksavan 36 euroa. Osassa kirjelähetyksiä on ollut mukana pelkkä lasku ilman tuotteita.

Poliisi kehottaa ihmisiä olemaan maksamatta laskua ja soittamatta laskussa olevan puhelinnumeroon, sekä ilmoittamaan poliisille mikäli tällaisen lähetyksen saa.

Kilpailu- ja kuluttajavirastoon ja kuluttajaneuvontaan on tullut noin 30 ilmoitusta asiasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa