Poliisi varoittaa: Tilisi laihtuu, et sinä

Forssalainen nainen tilasi pari viikkoa sitten kokeilupakkauksen laihdutuspillereitä neljän euron hintaan, tiedottaa tänään lauantaina Kanta-Hämeen poliisilaitos.

Pillereiden tehoa kehon koostumukseen ei luultavasti ehtinyt tapahtua. Sen sijaan pankkitili laihtui nopeasti, sillä firma velotti suoraan tililtä 158 euroa.

Tämä kyseinen kotomaamme rajojen ulkopuolella toimiva Health Care Payment on onnistunut laihduttamaan jo kymmeniä tilejä. Mietiskelkää tarkasti ennen kuin tilaatte tältä firmalta tai vastaavilta mitään. Tuotteiden teho voi kohdistua ihan väärään paikkaan.

Tämä ohje vaikka vanha sanonta sanoo, että köyhtyä saa, muttei laihtua.

Pietar.in vinkki:

Muistathan ilmoittaa kortin myöntäjälle, että yritys veloittaa maksukorttiasi, jos et mielestäsi ole hyväksynyt tätä. Rikosilmoitus toki kannattaa tehdä, mutta koska kyseessä on ulkomailla toimiva yritys, on poliisi aika voimaton.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa