Prisman juomaosastolla tapon yritys

Kajaanin Prismassa juomaosastolla maanataina 12.8. kello 15.45 -16.00 välillä kajaanilaiset 1981 ja 1982 syntyneet miehet pahoinpitelivät toisiaan. Pahoinpitelyssä käytettiin apuna pesäpallomailaa.

Poliisipartion tullessa paikalle oli vartija raudoittanut toisen osapuolen ja tilanne oli suurimmilta osiltaan rauhoittunut vaikkakin sekava. Molemmat osapuolet saivat sairaalahoitoa vaatineita vammoja. Vammat eivät kuitenkaan aiheuta hengenvaaraa kummallekkaan.

Poliisi otti illan aikana kiinni kaksi miestä, joista toinen oli pahoinpitelyyn osallistunut vuonna 1981 syntynyt mies ja toinen oli tapahtumapaikalla ollut vuonna 1978 syntynyt kajaanilaismies, joka oli tapahtumapaikalla tapahtuma-aikaan.

Prismalle aiheutui huomattavia vahinkoja, kun olut- ja siideritölkkejä rikkoutui /levisi lattialle. Asian esitutkintaa jatketaan tulevien päivien aikana.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä, joilta poliisipartio ei ole yhteystietoja ottanut ylös ilmoittautumaan poliisipäivystykseen Kajaanissa tai ottamaan yhteyttä numeroon 0718765691.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa