Taksinkuljettaja ei ajanut pihaan, nainen hakkasi

Helsingin Hermannissa 27-vuotias nainen oli tullut ystävättärensä kanssa taksilla Helsingin keskustasta. Perille päästyään taksinkuljettaja ei ollut ajanut talon pihaan, joten nainen oli lyönyt taksinkuljettajaa avokämmenellä kasvoihin.

Lyönnin seurauksesta taksinkuljettajan silmälasit hajosivat. Nainen oli lähtenyt lyönnin jälkeen kulkemaan sisäpihalle, jonne taksinkuljettaja seurasi häntä.

Nainen oli käynyt uudestaan taksinkuljettajan kimppuun lyöden, potkien ja repien. Taksinkuljettajan paita repesi hyökkäyksen johdosta ja hän sai useita iskuja eri puolelle kehoa.

Poliisin saapuessa paikalle selvittämään tilannetta nainen haroi sekä rimpuili kovasti vastaan jaloillaan ja käsillään. Poliisi joutui raudoittamaan naisen tämän aggressiivisen ja uhkaavan käytöksen vuoksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa