Taparikollinen vangittiin jälleen

Viime vuoden lopulla vankilasta vapautunut vuonna 1979 syntynyt mies vangittiin tänään Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa poliisin esityksestä. Vailla vakinaista osoitetta olevaa miestä epäillään useista lyhyen ajan sisällä tehdyistä rikoksista.

Lahdessa 2. maaliskuuta miehen epäillään pahoinpidelleen naista naisen asunnossa. Uhri vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Asikkalassa heinäkuun 3. päivä mies pahoinpiteli Vääksyn keskustassa puistossa penkillä istuneita kahta miestä ennalta arvaamatta ja sen jälkeen läheisen ravintolan henkilökuntaan kuulunutta henkilöä. Ravintolassa hän rikkoi myös omaisutta ja häiriköi ruokailijoita.

Reilu pari viikkoa myöhemmin vangitun epäillään syyllistyneen varkauden yritykseen murtautumalla vapaa-ajan asuntoon. Tuolloin poliisikoira löysi hänet, mutta vapautettiin kuulustelujen jälkeen.

Asikkalassa hänen epäillään pahoinpidelleen toisen miehen kerrostalon rappukäytävässä 3. elokuuta. Seuraavana päivänä Orimattilassa mies oli samalla asialla ja rikkoi tuttavan asunnon ikkunan.

Mies jäi nyt kiinni Asikkalassa 7.8.2013 kuljettaessaan alkoholin vaikutuksen alaisena ilman ajo-oikeutta liikenteestä poistettua henkilöautoa johon oli kiinnitettynä väärät kilvet. Päärikos tässä törkeä rattijuopumus.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa