Teron hopea harmitti? Riehaantunut mies heitteli tavaroita pihalle

Hollolan Salpakankaalla lauantai illalla ennen klo 21 noin 40-vuotias mies oli riehaantunut omassa asunnossaan ja alkanut paiskomaan tavaroitaan etu – ja takaikkunasta pihalle. Kyytiä sai niin matto kuin kukkaruukkukin.

Epäonnekseen yksi miehen heittämistä esineistä kolahti naapurin auton konepellille aiheuttaen lievän vaurion.

Poliisipartion tullessa setvimään tapahtumaa mies ei suostunut avaamaan ovea, vaan jatkoi tavaroiden paiskomista ja riehumista. Poliisipartion saadessa yleisavaimen mies telkesi välioven. Mies saatiin puhuttumalla ulos asunnosta, jolloin hänet kiinniotettiin.

Päihtynyt mies kuljetettiin Lahden pääpoliisiasemalle. Häntä epäillään vahingonteosta ja haitanteosta.

Pelastuslaitos kävi tuulettamassa miehen asunnon, koska miehen asunnossa sytyttämä ilotulite oli aiheuttanut pienimuotoisen palonalun.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa