Varo näitä pakastemansikoita

SOK tiedottaa, että Rainbow Mansikat -pakastetuote vedetään markkinoilta. Tähän on syynä se, että Pohjoismaiset elintarvikeviranomaisten mukaan suomalaisten hepatiitti A-infektiotartuntojen lähde on  kuumentamattomina nautitut Marokosta tai Egyptistä peräisin olevat pakastemansikat.

mansikka

Rainbow Mansikat -tuotteen EAN-koodi on 6414893104792, pakkauskoko on 500 grammaa. Takaisinveto koskee kaikkia tuote-eriä. Kuluttajia pyydetään lopettamaan kyseisen tuotteen käyttö ja hävittämään tuote.

Tuotteita on myyty S-ryhmän Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, Alepoissa ja ABC-marketeissa. Tuotteet on jo vedetty pois myynnistä.

Virheellisen tuotteen tyhjä pakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien postiosoitetietojen kanssa postimaksutta osoitteeseen Inex Partners Oy, Asiakaspalautus 601939, PL 35, 00088 S-RYHMÄ. Ostos hyvitetään pakkausta vastaan.

Kategoria(t): ruoka Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Varo näitä pakastemansikoita

  1. Päivitysilmoitus: Nämäkin mansikat vedettiin myynnistä - Pietar.in

Vastaa