Varo tätä sokeria

Eviran mukaan Suomen Sokeri Oy on ilmoittanut, että Dansukker Rapea Raesokeri saattaa sisältää muovilangan paloja.< Muovi on todennäköisesti päätynyt raesokeripakkauksiin. Osa paloista voi olla kovia ja teräviä.

raesokeri

Tuotevirhe koskee kahta 6.8.2013 jälkeen myyntiin toimitettua tuote-erää, joiden erätunnukset (pakkauksen pohjassa) ovat L717376151 ja L717376152. Näitä tuote-eriä ei tule käyttää.

Raesokerieriä on toimitettu myyntiin muutamia satoja kuluttajapakkauksia Siwa-, Valintatalo-, Stockmann-, Wihuri- ja Heinon Tukku –ketjuihin. Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan kyseiset tuote-erät välittömästi myynnistä.

Valmistaja pyytää edellä mainituilla eränumeroilla merkittyjä Dansukker Rapea Raesokeri -pakkauksia ostaneita palauttamaan tuotepakkaus ostopaikkaan tai osoitteeseen Suomen Sokeri Oy, Asiakaspalautus, 02460 Kantvik. Ostos hyvitetään.

Kategoria(t): ruoka, uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa