10-vuotias koulupoika kaadettiin maahan ja uhattiin teräaseella

Imatran Vuoksenniskalla perjantaina 27.9.2013 ennen klo 8:00 10-vuotias koulupoika oli ollut matkalla kouluun Torikadun ja koulun välisellä polulla, kun aikuinen mies oli pysäyttänyt pojan ja kaatanut tämän maahan.

Epäilty on pituudeltaan noin 180 cm ja iältään 30-35 -vuotias, vartaloltaan hoikka. Hänellä on vaaleanruskeat, mahdollisesti värjätyt lyhyehköt hiukset. Miehellä on kokoparta, mahdollisesti punertava.

Miehellä oli ollut käsissään puukko, jolla mies oli uhannut poikaa. Poika oli päässyt pakenemaan miehen luota ja mennyt edelleen kaverinsa kotiin. Hän ei loukkaantunut.

Tuntomerkkeihin sopivan miehen on nähty liikkuvan aikaisemmin Vuoksenniskan koulun läheisyydessä. Asiaa tutkitaan törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Asiasta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan havaintonsa virka-aikana Imatran poliisiasemalle numeroon 071 873 6902 ja muina aikoina hätänumeroon tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa