Isä ei tykännyt tyttärensä tyylistä, lähti minishortseissa ulos

Amerikkalainen Scott Mackintosh pääsi uutisiin, kun hän päätti pukea päällensä minishortsit. Syynä tähän oli se, että hän halusi näyttää teini-ikäiselle tyttärelleen, ettei ne ole tyylikkäät.

Perhe oli elokuun lopussa lähdössä ulos pelaamaan minigolfia ja syömään. Tyttö kuitenkin kieltäytyi vaihtamasta lyhyet shortsinsa pidempiin. Isä päätti näpäyttää tytärtään leikkaamalla vanhoista farkuistaan lahkeet irti.

Sen sijaan, että olisin nostanut hänen vastauksestaan ja epäkunnioittavasta asenteestaan ison metelin, päätin hieman näyttää, etteivät hänen minishortsinsa ehkä ole niin söpöt kuin hän luulee.

Lasten huomio oli niin kiinnittynyt kännyköihin, että he eivät edes huomanneet isänsä tempausta. Niinpä isä päätti oikeasti lähteä ulos shortsit jalassa.

Perhe kohtasi huvittuneita katseita ja jotkut ottivat tilanteesta jopa valokuvia. Aluksi asia ei hetkauttavan tytärtä, mutta pirtelöbaariin hän ei enää suostunut lähtemään. Tämän jälkeen tyttären päällä ei ole näkynyt minishortseja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa