Jos asioit tällä Teboililla ota yhteyttä pankkiin

Raumalla Papinhaassa Teboilin ”kylmäasemalla” havaittiin sunnuntaina iltapäivällä 8.9.2013 kortin kopioimislaite, tiedottaa Satakunnan poliisilaitos.

Kortin kopioimislaite on asennettu mahdollisesti lauantai-illan aikana ja se havaittiin sunnuntaina klo 14.40 aikaan ja poistettiin automaatista.

Poliisi pyytää kyseiseen aikaan 1 – 2 automaattia käyttäneitä henkilöitä ottamaan yhteyttä oman pankkiinsa sekä ilmoittamaan asiaan liittyviä mahdollisia havaintoja Rauman poliisipäivystykseen arkisen klo 8 – 16 välisenä aikana numeroon 07187 46100.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa