Kuka törmäsi punaisella autolla koulupoikaan?

Turengissa Koulutiellä perjantai 30.8.2013 klo 13.55 punainen auto, mahdollisesti Opel törmäsi koulusta polkupyörällä kotiin menossa olleeseen 11-vuotiaseen poikaan, tiedottaa Kanta-Hämeen poliisilaitos.

Poika kaatui pyörineen tielle, mutta auto jatkoi matkaansa. Autolla oli liikkeellä nainen. Pojalle tuli pieniä ruhjeita.

Nyt kaivataan autoilijaa ilmoittautumaan. Tapahtumasta soitettiin koululle, mutta vastaajalta jäivät tarkat tiedot ottamatta. Pyydämme tätä näkijää kertomaan tietonsa myös poliisille. Meille voi soittaa numeroon 07187 37718 tai lähettää sähköpostia rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi

Yleisesti voi todeta, että nähdessänne tämmöisiä tai muita onnettomuuksia, soittakaa myös poliisille tiedot tai laittakaa tuohon postiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa