Mies huristeli varastamallaan ruohonleikkurilla 10 kilometriä

Parikkalan Tarnalan kylässä mies-henkilö murtautui 22.-23.9.2013 välisenä yönä kesäasuntoon, josta anasti erinäistä irtainta omaisuutta. Mies pakkasi anastamansa omaisuuden päältä ajettavan ruohonleikkurin kyytiin.

Varas huristeli ruohonleikkurilla yön pimeydessä noin 10 kilometrin matkan Kesälahden Rajavaaraan. Polttoaineen loputtua mies murtautui Rajavaarassa kesäasuntoon, josta anasti runsaasti erinäistä irtainta omaisuutta. Myös mustikat pakkasesta kelpasivat.

Rajavaarasta mies anasti käyttöönsä puutarhatraktorin, sekä peräkärrin, joihin pakkasi anastamansa omaisuuden. Mies jatkoi matkaansa mainitulla yhdistelmällä, mutta väsyi siinä määrin, että nukahti yhdistelmänsä päälle tien varteen.

Ohikulkijat ilmoittivat asiasta poliisille ja paikalle saapunut poliisipartio otti nukkumasta tavatun varkaan kiinni. Mies myönsi kuulustelussa tekonsa. Anastettu omaisuus saatiin likipitäen takaisin, pois lukien miehen syömät mustikat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa