Mies voitti puolivahingossa 400 000 euroa Kenossa

Savonlinnalaismies muisteli syyskuisena maanantai-iltana, että toukokuusta lähtien käytössä ollut kenorivi oli uusimatta verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä. Sohvan kutsu on yleensä vahva, mutta nyt hän päätti nostaa ahterinsa ylös.

Aikaa oli alle puoli tuntia peliajan loppumiseen, joten aika tipalla se oli. Kannatti nousta. Se oli 200 000 euron arvoinen suoritus, mies naureskelee.

Koneen arpoma kenorivi oli tuonut aiemmin kymppien ja satasen voittoja. Voittaja kertookin, että kenossa on tullut voittoja enemmän kuin Lotossa. Voittorivi oli koneen arpoma, mutta ei ensimmäinen vaan kolmas niistä, mitä järjestelmä tarjosi.

Kahden osumarivin selitys on siinä, että mies on pelannut samoja numeroita milloin iltapäivä-, milloin ilta- ja milloin molemmissa arvonnoissa. Voitokkaana päivänä rivi oli jo kertaalleen pelattu, kun mies nousi sohvan lämmöstä tekemään rivin varmuuden vuoksi.

Kun sitten näin tekstin ”Voitit 200 000 euroa” en uskaltanut varmistaa muistikuvaani siitä, että minulla on toinenkin samanlainen rivi. Kun Veikkauksesta soitettiin, minulle tuli varmuus siitä, että 200 000 euron voittoja olikin kaksi. Ei sitä hirveästi tuuleteltu silti. Meinattiin avata pitkään säilytetty samppanjapullo. Sekin jäi tekemättä, sillä aamulla piti mennä töihin.

Mitään suuria muutoksia voitto ei tuo pariskunnan elämään. Voittorahojen sijoittamista on määrä pohtia yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Eläkkeiden pienuudesta hänellä on ollut puhetta avopuolison kanssa.

Mitään suurta ei hankintalistalla ole, mutta yksi tärkeä ostos saa nyt vauhtia. Se on paikka, jossa ihminen viettää kolmanneksen elämästään.

Uusi sänky ostetaan. Sen hankinta on kyllä viivästynyt vain oman saamattomuuden vuoksi, mies tunnustaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa