Naapuri uhkasi riidan päätteeksi tappaa, haulikko laukesi vahingossa

Oulun Kuivasjärvellä sunnuntaiyönä kahden naapuruston välillä tuli suusanallista riitaa. Toinen naapureista tuli kotiin ja suivaantunut naapurin jatkuvasta metelöinnistä.

Tästä alkoi molemminpuolinen suunsoitto. Jossakin vaiheessa toinen naapureista meni toisen asuntoon, jossa syntyi tappelu. Tappelun johdosta toisella osapuolella tuli suusta verta ja hampaita meni rikki. Tämän jälkeen tilanne saatiin rauhoittumaan.

Pari tuntia myöhemmin toinen naapureista jälkeen oli pihallaan, kun naapurissa asuva mies tuli pihalle haulikko sylissään ja uhkasi tappaa naapurit. Haulikolla uhatuksi tullut otti piipusta kiinni, jonka yhteydessä haulikko laukesi.

Tämän jälkeen haulikkoon tarttui myös kolmas henkilö, jolloin haulikko laukesi uudestaan. Hetkeä myöhemmin paikalle menivät poliisit, jotka saivat tilanteen rauhoittumaan. Ammunnassa ei loukkaantunut kukaan.

Tapauksen vuoksi on otettu kiinni kolme henkilöä ja ase takavarikkoon. Tutkinta jatkuu nimikkeillä ampuma-aserikos, vaaran aiheuttaminen, laiton uhkaus, pahoinpitely ja kotirauhan rikkominen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa