Netissä tutustuneet parit ovat kaikkein onnellisimpia

Helsingin Sanomat kertoo, että Chicagon yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan netissä tutustuneet avioparit ovat kaikkein onnellisimpia.

Jutun mukaan netistä alkanut suhde kestää, koska ihmiset ovat ovat tutustuneet kumppaniinsa jo ennen kuin he ovat edes tavanneet elävässä elämässä. Netissä tavanneet tietävät valmiiksi toisen elämänarvot ja tulevaisuuden odotukset.

Ihmiset tietävät ”esikarsinnan” ansiosta haluaako potentiaalinen puoliso elämältä edes suunnilleen samoja asioita. Netissä sopivaa kumppania on myös mahdollista etsiä melkein koko maailmasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa