Nuorimies katosi bileistä pelkkä pyyhe päällään

Kesälahden Vääränmäentiellä oli kokoontunut launtaina parinkymmentä nuorta juhlistamaan 20-vuotis syntymäpäiviä saunomisen ja muun illanvieton merkeissä. Jossakin vaiheessa juhlijat huomasivat, että porukasta puuttuu Savonlinnalainen 20-vuotias nuorimies.

Juhlaväki etsi kadonnutta lähiympäristöstä pari tuntia, jonka jälkeen he totesivat etsinnät tuloksettomiksi ja ilmoittivat asiasta hälytyskeskukseen. Ulkona oli noin 10 astetta lämmintä ja tihkusade, eikä kadonneella ollut päällään kuin pyyhe

Paikalle tullut poliisipartio huomasi, että etsintöihin on paras ottaa avuksi koira. Apua saatiin hälytettyä nopeasti poliisin omalta koirapartiolta ja rajavartio lähetti paikalle myös avuksi kaksi koirapartiota.

Etsintöihin osallistuneet paikalliset miehet löysivät kadonneen miehen nukkumassa etempänä olleesta rantamökistä.
Kadonnut ei tiennyt lainkaan, missä oli liikkunut. Hän oli harhaillut muutamia tunteja ennen hakeutumista johonkin lämpimään mökkiin.

Löydettäessä mies oli hyvässä kunnossa ja pääsi lämmittelemään. Alkoholilla oli vahvasti osuutta tässä tapauksessa ja syytä siihen, miksi kadonnut oli harhailemaan, ei saatu selville.

Poliisi kiittää kaikkia etsintään osallistuneita.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa