Outoa ilkivaltaa Heinolassa

Heinolassa Laukkamäen aueella lauantai-sunnuntaiyön aikana tehtiin outoa ilkivaltaa usean henkilön omaisuudelle, tiedottaa Päijät-Hämeen poliisilaitos.

Yhden auton katolta oli otettu alumiinitikkaat, jotka oli siirretty edempänä olevan auton katolle. Toisen asukkaan talon pihalta oli otettu harja, joka oli viety toisen talon savupiipun päälle.

Eräästä talosta oli käännetty mattoteline ylösalaisin ja siirretty toisen talon pensasaitaan päin. Yhden talon pihalta oli siirretty tikkataulu toisen talon puolelle. Yksi postilaatikko tolppineen oli irrotettu ja lehdet levitetty pihalle.

Viimeiseksi tihutyöksi kirjattiin trampoliinin kääntäminen ylösalaisin. Poliisi tutkii tapauksia lievinä vahingontekoina. Tekijöistä ei ole tässä vaiheessa tietoa. Poliisin vihjepuhelin ottaa vastaan tietoja mahdollisista tekijäehdokkaista.

Pietari

Vastaa