Poliisin uusi upea partioauto

Tekniikan Maailma on lahjoittamassa 60-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi poliisille uuden Mercedes-Benz CLS 350 CDI Shooting Brake 4Matic partioauton liikennevalvontakäyttöön.

[ad code=1 align=center]

Näyttävä LP954 -tunnuksella varustettuun autoon kysyttiin lukijoilta vinkkejä. Lukijat halusivat näyttävyyttä, suorituskykyä, nelivetoa ja ympäristöystävällisyyttä.

Autoa liikuttaa kolmelitrainen, V6-muotoon rakennettu kokoalumiininen dieselmoottori. Sen EU-keskikulutus on vain 6,7 l/100 km. Kyseessä on ensimmäinen viranomaiskäyttöön varusteltu toisen sukupolven CLS koko maailmassa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa