Poliisioperaatio koululla: Nainen etsi huumeita lasten repuista

Kuopion Vehmasmäen koululta tuli Pohjois-Savon poliisille ilmoitus kello 08.31 naisesta, joka oli tullut koulun pihalle aamu kahdeksan jälkeen ja tarkastanut koiran kanssa koulun piha-aluetta ja lasten reppuja.

Nainen oli kertonut olevansa suojemassa lapsia huumeilta, joita koira etsi. Missään vaiheessa nainen ei ollut käyttäytynyt vihamielisesti pihalla olleita lapsia kohtaan.

Poliisille tuli samalla tieto siitä, että naisen taskussa oli nähty pieni käsiase. Havainnot aseesta olivat tehneet koulun opettajat naisen ollessa heidän seurassaan opettajien huoneessa, jossa opettajat puhuttivat naista.

Opettajat tekivät hälytyksen HÄKE:en ja poliisipartio otti paikalta kiinni noin 20 vuotiaan naisen, jonka taskusta löytyi pieni muovinen leikkiase. Nainen kuljetettiin paikalta sairaankuljetuksella KYSS:iin.

Poliisi kiittää Vehmasmäen koulun opettajia siitä, että he toimivat tilanteessa erittäin rauhallisesti ja ammattitaitoisesti ja juuri niin kuin tilanne heitä edellytti toimimaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa