Riehuja potki asiakkaita ja uhkaili henkilökuntaa – Marketti jouduttiin sulkemaan

Paltamon S-marketista tuli ilmoitus hätäkeskukseen 23.9. puoli seitsemän illalla, että noin 25-vuotias mies uhkailee myyjiä ja käyttäytyy uhkaavasti. Hetkeä myöhemmin ilmoitettiin, että mies riehuu kaupassa ja potkii asiakkaita.

Poliisin tullessa kaupan ulko-ovet olivat lukittuina ja riehuja makasi selällään kaupan aulassa. Häntä oli pitämässä kiinni useita apuun tulleita sivullisia ja paikalle tullut vartija.

Poliisi lähti kuljettamaan miestä poliisiautolle, mutta joutui odottamaan ulko-oven avaamista, jolloin mies alkoi potkia kaupan ovea. Partio joutui kaatamaan miehen maahan ja laittamaan käsiraudat kuljetuksen turvaamiseksi.

Paria päivää aiemmin mies oli yrittänyt noutaa valtakirjalla toisen henkilön nimissä saapunutta postipakettia. Valtakirja oli ollut ilmeisesti väärennetty, jolloin myyjä ei ollut voinut luovuttaa pakettia. Mies oli jo tällöin uhkaillut myyjää ja saapui nyt uudestaan kostamaan aikaisempaa tapahtumaa.

Mies oli alkuun uhkaillut myyjää tappamisella ja talon polttamisella. Hän oli uhannut myös ampua haulikolla päähän ja lyödä tätä kirveellä päähän.

Poliisipartio toi miehen putkaan Kajaaniin epäiltynä pahoinpitelystä ja useista laittomista uhkauksista sekä vahingonteosta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa