Suomen paras huumekoira pelasti kylmettyneen tytön

Torniolainen 14-vuoitias tyttö oli viime yönä klo 00.19 soittanut hätäkeskukseen ja kertonut, että hän on ollut ulkona alkuyön ja että hänen jalkansa ovat kylmyyden takia ihan tunnottomat.

Koko viikonlopun hukkateillä ollut tyttö ei ehtinyt kertoa hätäkeskukseen tarkkaa olinpaikkaansa, kun hänen puhelimestaan loppui virta. Hätäkeskus ehti paikantaa tytön puhelimen Tornioon, Vapaudenkadun ja Oravaistenkadun risteykseen.


Paikalle menneet kaksi poliispartiota ja tytön isä etsivät pimeydessä ja pakkasen puolella olleessa säässä kadoksissa ollutta risteyksen läheisyydestä. Peräpohjolan poliisilaitoksen mukaan paikannukset ovat kuitenkin usein epätarkkoja.

Hieman ennen klo 02 Pohjan Stadionin -urheilukentällä poliisikoira Roima otti ilmavainun ihmisestä ja merkkasi paikaksi huoltorakennuksen edustalla olleen pressulla peitetyn pehmustekasan, josta tyttö myös löytyi. Kylmettynyt ja tärisevä tyttö toimitettiin ambulanssilla LPKS:aan.

Muutama viikko sitten Suomen parhaana huumekoirana palkittu poliisikoira Roima osoitti siis, että sen tarkoista aisteista on hyötyä myös muuaalla kuin kilpailuissa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Suomen paras huumekoira pelasti kylmettyneen tytön

  1. Päivi Viiri sanoo:

    Miksei näissä Pietarin uutisissa lue koskaan lähdettä? Lähteen mainitseminen opetetaan jo peruskoulussa! Lähteen mainitseminen on hyvä tapa yhden lauseenkin lainauksissa, saati sitten silloin, kun kopioidaan kokonainan juttu!

Vastaa