Tämä tuote vedetään myynnistä

SOK tiedottaa, että se vetää pois myynnistä yhden tuote-erän X-tra Grillimakkaroita, koska siihen on virheellisesti pakattu maitoa sisältäviä juustomakkaroita.

X-tra Grillimakkarat eivät normaalisti sisällä maitoa, joten virheellinen tuote voi olla vaarallinen niille, jotka ovat allergisia maidolle. Muille tuote on turvallinen.

Tuotteen EAN-koodi on 6415712902957 ja tuotteen pakkauskoko 400 grammaa. Takaisinveto koskee vain päiväystä 6.10.2013. Tuotteita on myyty S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sokos-, ABC-, Sale- ja Alepa -myymälöissä.

Virheellisen tuotteen tyhjä pakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien postiosoitetietojen kanssa postimaksutta osoitteeseen Inex Partners Oy, Asiakaspalautus 601939, PL 35, 00088 S-RYHMÄ. Ostos hyvitetään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa