Vaarallinen kaahari pysäytettiin piikkimattolla, kuoli ulosajossa

Äänekoskella nelostiellä Pyhäsalmella, Vaskikellon kohdalla klo 17 aikaan poliisin siviilipartio yritti pysäyttää vaarallisesti liikkuvaa henkilöautoa.

Henkilöauto ajoi liikenteenjakajan väärältä puolen ja lähti ajamaan erittäin kovaa nopeutta nelostietä pitkin etelää kohti. Ajoneuvo oli tullut poliisipartiota vastaan Viitasaaren kohdalla erittäin kovalla nopeudella.

Pysäyttämisyrityksistä huolimatta ajoneuvon kuljettaja ei ollut pysähtynyt. Pakenevan auton kuljettaja aiheutti vakavaa vaaraa muille tiellä liikkujien hengelle ja terveydelle, poliisi päätti käyttää piikkimattoa ajoneuvon pysäyttämiseksi.

Piikkimattoon ajettuaan auto oli suistunut tieltä ja pyörähtänyt katon kautta ympäri Äänekosken Lintulahdessa. Ajoneuvon kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalle. Poliisi tutkii tapahtumaa ja siihen johtaneita syitä.

Pietar.in sivallus:

Mitäköhän poliisi saa palkinnoksi, kun pelasti muut viattomat tielläliikkujat? Olisikohan syyte ja jopa tuomio kiva. Suomen naurettavan nykymenon mukaan toimia ainakin tutkitaan…

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa