Venäläiset näyttivät keskisormea, turkkilaismiehet hakkasivat tajuttomaksi

Ilta-Sanomat uutisoi, että Lappeenrannan keskustassa toissa keväänä tapahtunutta pysäköintikiistaa käsiteltiin Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa. Venäläisten autosta kahdesti näytetty keskisormi johti rajuun tappeluun.

Venäläinen autoseurue oli löytänyt sopivan parkkipaikan, kun takana tulleen auton äänimerkki oli törähtänyt. Syytettynä olleen 34-vuotiaan turkkilaismiehen mukaan tässä vaiheessa venäläisten autosta näytettiin keskisormea.

Turkkilaisessa kulttuurissa keskisormen näyttäminen on erittäin paha käsiliike. Sillä kirotaan vaimo, äiti tai joku muu sellainen, 34-vuotias mies tilitti.

Niinpä 34-vuotias mies haki haki autostaan kepin ja löi venäläismiestä useita kertoja käteen. Myös paikalle hälytetty 39-vuotias turkkilaismies hakkasi venäläismiestä kepillä kasvoihin ja selkään. Toisen venäläismiehen 39-vuotias iski kepillä tajuttomaksi.

Käräjäoikeus tuomitsi 34-vuotiaan 30 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen. 39-vuotias sai neljän kuukauden vankeustuomion, jonka hän voi sovittaa 117 tunnin yhdyskuntapalveluna. Hän joutuu maksamaan tajuttomaksi lyödylle 3 700 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa