Alushousut suodattavat pierun hajun, jättihittihän niistä tuli

Shreddies-merkkiset alushousut ovat saaneet mediassa suurta huomiota viime päivinä. Brittiläisen valmistajan mukaan alushousut nimittäin suodattavat suolistokaasujesi hajun täydellisesti.

Filtterialushousujen valmistuksessa on käytetty Zorflex-nimistä kemikaalia, joka neutralisoi hajumolekyylit. Erittäin imukykyinen hiilisuodatin vangitsee haitalliset hajut. Samaa teknologiaa käytetään suojautuessa kemiallista sodankäyntiä vastaan.


40 dollaria maksavia alushousuja on saatavina miehille ja naisille. Shreddiesin mukaan kauppa on mediahuomion myötä kasvanut peräti 400 prosenttia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa