Finduksen pakastevihanneksia vedetään pois myynnistä

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran tiedotteen mukaan Findus Finland Oy vetää pakkausvirheen takia myynnistä erän Findus Wok Classic 500 g:n pakastevihanneksia.

findus_pakastevihannekset

Pakkauslinjalla tapahtuneen virheen vuoksi tuote saattaa sisältää ainesosaluettelossa mainitsemattomia vihanneksia, kuten pitkiä vihreitä papuja. Palkokasveihin kuuluvat vihreät pavut voivat aiheuttaa allergisen reaktion palkokasviallergikoille. Muille kuluttajille tuote on normaalisti käyttökelpoinen.

Kyseiset tuotteet on vedetty myynnistä. Takaisinveto koskee tuote-erää, jonka parasta ennen –merkintä on 02.2015. ja erätunnus 3239 EF. Tuote-erä on ollut myynnissä koko Suomen alueella.

Yllä mainitulla eräkoodilla oleva tuote on mahdollista palauttaa ostopaikkaan tai tyhjä pakkaus osoitteeseen Findus Finland Oy, Kuluttajapalvelu, Taivaltie 5, 01610 Vantaa. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen eräkoodi. Ostos hyvitetään.

Kategoria(t): ruoka Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa