Katselu vinkki: Tylyä kohtelua Invalidiliiton palveluasunnoissa

MTV:n 45 minuuttia -ohjelma kertoo jälleen Invalidiliiton omistamien Validia palveluasuntojen ongelmista. Pari vuotta sitten asiasta ensimmäisen kerran.

Terveydenhuollon valvontaviranomaisille Valviraan on nyt tehty asukkaiden ja läheisten toimesta kirjelmä henkilökunnan heikosta ammattitaidosta, kielitaidon puutteista, asukkaiden kohtelusta ja palvelujen sisällöstä.

Invalidiliitto kouluttaa asukkaiden mukaan heitä härkäpäisesti palvelukonseptinsa mukaiseen itsenäiseen asumiseen vammoihin katsomatta. Asukkaiden mukaan heitä on myös sumutettu kattavilla palvelulupauksilla.

Pietar.in avautuu:

Tätä samaa on viime aikoina kuulunut ”kentältä” paljonkin. On aivan naurettavaa, että tämmöiselle firmalle myönnetään kaiken maailman laatusertifikaatteja ja merkkejä laadukkaasta palvelusta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa