Nainen vaihtoi oman mäyräkoiransa olutmäyräkoiraan

YLEn mukaan Hollolassa Salpakankaan ABC-myymälään tuli torstai-iltana keski-ikäinen nainen, joka kierteli aikansa ja nappasi mukaan mäyräkoiran, eli 12 oluttölkin pakkauksen. Nainen oli tullut myymälään elävän mäyräkoiran kanssa, jonka hän jätti myymälään hihnassa. Poliisi tavoitti naisen seuraavan vuorokauden ja mäyräkoirat on nyt ilmeisesti vaihdettu.

Onko nainen hakenut lemmikkinsä koirahoitolasta, jonne virkavalta eläimen vei yön saatossa, kertoo rikosylikomisario Jouni Takala Päijät-Hämeen poliisista.

Oluet poliisi on saanut takaisin, ja tapausta tutkitaan näpistyksenä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa