Nämä arvokkaat ikonit pöllittiin rukoushuoneelta

Kuopion Syvänniemellä murtauduttiin keskiviikon 23.10.2013 klo 17.00 ja sunnuntain 27.10.2013 klo 10.00 välisenä aikana ortodoksisen seurakunnan rukoushuoneelle.

Pohjois-Savon poliisilaitoksen mukaan murron yhteydessä rukoushuoneelta oli anastettu kuusi ikonia, joiden rahallista arvoa on mahdoton määrittää, sillä niiden tunnearvo ja historia eivät ole rahassa mitattavissa.

Poliisi kaipaa mahdollisia yleisöhavaintoja murrosta ja kaikki havainnot sekä tiedot murtoa koskien voi ilmoittaa Pohjois-Savon poliisin vihjenumeroon 071 875 6680 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjois-savo@poliisi.fi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa