Poliisi etsii puuma-autoa

Vetelissä murtauduttiin viime yönä klo 3.30 aikaan apteekkiin. Poliisin ehtiessä paikalle, oli vartiointiliikkeen vartijalla jo yksi tekijä kiinni.

Toinen paikallaolleista miehistä tuli apuun ja alkoi lyömään sekä potkimaan vartijaa. Mies kuitenkin poistui ja anasti vartiointiliikkeen auton. Poliisi otti lähistöltä kiinni vielä yhden tekijän. Kiinniotetut olivat ulkopaikkakuntalaisia.

Auto on Opel Vivaro Van –merkkinen, sininen pakettiauto. Sen rekisterinumero on TNI-944. Auton ovissa on magneettitarroilla kiinni oranssit kyltit, joissa on mustalla tekstillä vartiointiliikkeen nimi sekä puuman kuva. Autossa on edessä karjapuskuri ja kolme lisävaloa.

Poliisi pyytää havaintoja autosta ja ilmoittamaan siitä välittömästi hätäkeskukseen nroon 112.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa